Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

NEOTON - KARÁCSONYI NAGYKONCERT


Debreceni Főnix Csarnok

2017. december 26. 19:00

Neoton Karácsony

2017. december 26. (kedd), 19.00 - Debrecen, Főnix Csarnok


A Neoton Família karácsonyi koncerttel készül december 26-án, a debreceni Főnix Csarnokban. Ünnepi koncertjükön a legismertebb karácsonyi dalok, énekek mellett felcsendülnek majd az olyan nagy slégerek is, mint a „
Holnap hajnalig”, a „Sandokan”, a „Don Quijote”, a „Santa Maria”, a „Yo-yo” vagy a „Kétszázhúsz felett”. Az esten közreműködik Faith Ildi és Gulyás Erika vokalisták, és tanúi lehetünk Pityó Gábor virtuóz zongorajátékának is.

Az eleinte többféle stílusban mozgó, ám végül a diszkózenénél és a beatnél megállapodott együttes a hetvenes évek végén futott be kiválóan megírt, dallamos számaival. A zenekar jelenlegi énekesnője Csepregi Éva, kezdetben a Kócbabák lányvokál tagja volt. A trió 1972-ben a Ki mit tud? című műsorban találkozott a Neotonnal, és két évvel később a csapathoz csatlakoztak, amely 1977-ben vette fel a ma is ismert Neoton Família nevet. A formáció annyira sikeres lett ország- és világszerte, hogy rendszeresen turnéztak Olaszországban, Spanyolországban, Japánban, Kubában is; több mint harminc magyar nyelvű és tucatnyi angol nyelvű albumuk jelent meg, legnépszerűbb dalaikból összeválogatva pedig egy musical is készült „Szép nyári nap” címmel, melyet 2009-ben mutattak be a nagyközönségnek.

Ez alkalommal a Neoton Família tagjai karácsony másodnapjának estéjén, az alkalomhoz illő, emelkedett hangulatú koncerten varázsolják el a Neoton hangzásra vágyó közönséget.